Τρόποι Πληρωμής Κοινοχρήστων

Η πληρωμή των κοινοχρήστων στις πολυκατοικίες

Η πληρωμή των κοινοχρήστων στις πολυκατοικίες που η Building Management  έχει την οικονομική διαχείριση, μπορεί να γίνει ως εξής:

  • Πληρωμή των κοινοχρήστων από το γραφείο μας Δευτέρα έως Σάββατο 9:00-14:00 & Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 18:00-21:00.
  • Πληρωμή  στον εισπράκτορα της εταιρίας μας τις προγραμματισμένες ημερομηνίες και ώρες που αναγράφονται στα ειδοποιητήρια.
  • Υπάρχει η δυνατότητα για ευέλικτη είσπραξη, όπου μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης( και μέσω e-mail) από το χώρο της εργασίας σας ή απ' όπου επιθυμείτε.
  • Ακόμα, σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε τα κοινόχρηστα σας σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης. Για να είναι δυνατή η επιβεβαίωση της εξόφλησης, κρίνεται απαράιτητο  να αναφέρετε το όνομα σας στο καταθετήριο, όπως αυτό αναγράφεται στην ειδοποίηση σας ή ο κωδικός της πολυκατοικίας και το διαμέρισμα σας.
 
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  : GR7401102580000025800238336 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑ ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

 
  • Το γραφείο μας διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου των οφειλετών. Ένα ξεχωριστό τμήμα του γραφείου μας παρεμβαίνει με τις εξής ενέργειες:
    -Παρακολούθηση των οφειλετών μέσω συστήματος CRM με πλήρη αρχείο των επαφών με τους οφειλέτες.
    -Συνεχείς ενέργειες (επιστολή από το γραφείο, επιστολή από την πολυκατοικία, εξώδικα, κτλ.) για την τακτοποίηση των καθυστερημένων λογαριασμών.